Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αν και κάποιοι φιλοδοξούσαν το παραμύθι τους να ξεπεράσει αυτό της Σεχραζάντ και να το διηγούνται σε 1.001 πρωτοσέλιδα και άρθρα (με το αζημίωτο), τους πρόδωσε το ανύπαρκτο ταλέντο τους και (ευτυχώς) η ευστροφία των Παναθηναϊκών, που δεν "τσίμπησαν". 

Αν και δημιούργησαν έναν μικρό στρατό από αφελείς ονειροπόλους και απελπισμένους από την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό 9 χρόνια τώρα, την πλειοψηφία των Παναθηναϊκών δεν την έπεισαν ποτέ.... 

Βλέπετε δεν υπάρχουν πολλοί που να καίγονται για την επαγγελματική ανέλιξη κάποιου ΑΡΔ, που μόλις θα "τρούπωνε" στην ΠΑΕ θα τους είχε "υπασπιστές".... και θα έλυναν και θα έδεναν (μέχρι και σε ποιους θα επιτρέπουν την είσοδο στο γήπεδο, έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις)....οι περισσότεροι από αυτούς που πίστεψαν μέχρι τέλους το παραμύθι, απλά παρασύρθηκαν από τα χιλιάδες αστεία ψέματα των επιτηδείων, προκειμένου να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση του "σίγουρου" deal. 

Έχοντας πιστέψει στο παρελθόν "προτάσεις" που δεν ευοδώθηκαν, δεν θα μπορούσα να είμαι απέναντι από όλα αυτά τα παιδιά που ανιδιοτελώς ήλπιζαν να είναι όλα αληθινά και να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός από την χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ..... 

Με τους συμμέτοχους στο παραμύθι τα είχα, τώρα αν κάποια από αυτά τα παιδιά, ένιωσαν πως πρέπει να υπερασπιστούν υπέρ του δεόντως του έμμισθους παραμυθατζήδες και ξέχασαν τις κοινές μας αγωνίες για τον Παναθηναϊκό, χαλάλι τους..... η ζωή είναι πολλή μικρή για να κρατήσω κακίες, εξάλλου στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, όταν κατανοήσουν πόσο τους χρησιμοποίησαν  

Και συνεχίζουν να τους χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα, διακινώντας νέα παραμύθια.....πως ο Πίπης ήθελε αλλά βρήκε παραπάνω τα χρέη, αλλά ζήτησε λεφτά κάτω από το τραπέζι ο Αλαφούζος, αλλά δεν μπορούσε με την συγκεκριμένη ΑΜΚ και πολλές άλλες κλαπαρχιδιές..... μέχρι πως εγώ και άλλοι δημιουργήσαμε ένα κακό κλίμα, που επηρέασε τον μεγαλοεπενδυτή με φίλο τον Mr Bank, και μέτοχο του Carabao, να κάνει πίσω!!!

Από τα τέλη Ιουνίου, που έπρεπε να έχουν τελειώσει όλα.... κάποιοι παίζουν το παιχνίδι του Αλαφούζου (για αυτό και ήταν πρώτη μούρη στο καβούρι στην προετοιμασία της ομάδας). Η αναμονή αλλαγής διοίκησης και τα καλά αποτελέσματα των νεαρών παικτών του Γιώργου Δώνη, αποσυμπίεσαν την οργή του κόσμου για τον Αλαφούζο, πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν να "μαζέψει" τα οικονομικά και είναι έτοιμος να επανέλθει στο προσκήνιο, περιμένοντας μάλιστα να τον αποθεώσουμε, που η ομάδα θα αδειοδοτηθεί!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Ήταν τέτοια η ανάγκη του Αλαφούζου να υπάρχει ένας Πίπης, που βγήκε ο αθεόφοβος να δηλώσει πως καταβλήθηκαν χρήματα για μέρος των μετοχών, όταν κατά 99% όχι μόνο δεν έχει πάρει σεντς, αλλά έχει πληρώσει και κάθε έξοδο που έχει κάνει ο Πίπης αυτούς τους 8 μήνες, για να στέλνει τον Πίτ και τον Γκραντ στην Ελλάδα!!!

Ο Αλαφούζος κέρδισε πολύτιμο χρόνο, ο Πίπης είδε το όνομά του να παίζει για ιδιοκτήτης ενός μεγάλου club, η βρωμοφυλλάδα πούλησε κάποια φύλλα που δεν θα πουλούσε αλλιώς και όλοι είναι ευχαριστημένοι....Εκτός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που είδε για άλλη μια φορά κάποιοι να παίζουν θέατρο στις πλάτες τους.....Και άντε αυτοί που δεν πίστεψαν, έχουν το προνόμιο να λένε πως δικαιώθηκαν, όλα εκείνα τα παιδιά που πίστεψαν, πως να νιώθουν σήμερα? Σας απαντώ γιατί έχω βρεθεί σε αυτή την θέση....Προδομένοι, Μαλάκες και υπέρ του δεόντως καχύποπτοι για ότι άλλο ακούσουν στο μέλλον. 

Η απαλλαγή από τον Αλαφούζο, που τόσο θέλουμε όλοι μας, δεν θα έρθει με γυφτοπαζάρια 9 μηνών..... τη μια μέρα θα ανακοινωθεί και την επομένη ο Αλαφούζος θα είναι σπίτι του....Μέχρι τότε, οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα.... για να αποτρέψουμε τυχόν επανάληψη των περσινών. 

Καλό σας βράδυ.....



 
Top